Tänään sitten vihdoin perustin sen, oman blogini joka käsittelee tyyliäni ja kaikkea tyttömäisen turhaa mutta niin ihanaa. Voin kertoa jo valmiiksi , ettei tyylini ole todellakaan erikoinen tai poikkeava muiden ikäisteni tyylistä, älä siis odota mitään erikoista. Selitän täällä myös omasta arjestani, lukekoon ketä kiinnostaa. Voisin esitellä hieman itseäni, olen siis 14-vuotias neitisihminen Oulusta. Harrastuksiini kuuluu datailu ja ratsastus, tykkään myös rullaluistella ja lenkkeillä. Shoppailu on myös todella mieleistä puuhaa.

Tänään nukuin pitkään ja lähdin sitten kaupungille äitini kanssa , mikä oli ihan kiva juttu, eipä tarvinnut omia rahoja tuhlailla. Mukaan tarttui ihana espanja 'verkkatakki' (39.95 e, Rintamäki) , ruskea 3/4 hihainen mekko (20.90 e, One Way) sekä suoralahkeiset farkut (28.0 e, One Way). Aikas edullista ellen sanoisi.

Loppupäivä meni sitten lenkkeilessä ja dataillessa. Tajusin samalla että tämmönen neuletakki olis ihana ! Kuva h&m.com.  Mutta mun pubjetti on vähä tiukka tuon Espanjan matkan jäljiltä. 1688188.jpg

Oon ihan köyhä , kuukausirahoista jäljellä reilu 20 e ja sillä pitäis elellä sitte 20.7 asti :o Meinaa siis sitä että ennen sitä shoppailut voivat jäädä pieniksi.

Ja anteeksi tää tositylsä blogipohja, mutta mun aivot ei taivu parempaan , ainakaan tänään.